Over ons

Het team in de keuken wordt aangevoerd door Executive Chef Michiel van Woerkom. Erik Huijbregts leidt zijn medewerkers aan de voorkant.

Het stralende middelpunt van het gerenoveerde NH Jan Tabak

Bij binnenkomst in Jan Tabak kan u er niet omheen. Midden in het hart van het gebouw spettert de gerenoveerde Bar Toeback u tegemoet. Een heerlijke plek om voorafgaand aan uw bezoek aan Brasserie Jan of na afloop van uw diner, te genieten van een goed glas wijn, bekende cocktails of een kop koffie. Bij mooi weer raden wij u vooral aan om dit te doen op het mooiste terras van ’t Gooi.

Brasserie Jan & Minor Europe & Americas

Minor Europe & Americas is beursgenoteerd in Spanje met bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder Minor Europe & Americas vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels en de nhow designhotels. Minor Europe & Americas is op haar beurt weer onderdeel van Minor Hotels. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De hotels van Minor Europe & Americas zijn bekroond met de Zoover Award voor Beste Hotelketen in 2014, 2015 en 2016.

Erik Huijbregts
Assistent F&B Manager
Erik Huijbregts

Erik Huijbregts (45) is de assistent F&B Manager van Jan Tabak en ook al weer 12 jaar werkzaam voor Jan Tabak. Voor Jan Tabak werkte Erik 11 jaar bij NH Utrecht in diverse functies. Erik is naast gastheer van Brasserie Jan eigenlijk een beetje de archivaris van Jan Tabak en kent en verzamelt alle verhalen van vroeger. Voor Erik is Brasserie Jan vooral Jan Tabak waardig:

Het is in het verlengde van dit mooie hotel absoluut passend bij de gehele sfeer. Met recht weer de huiskamer van ’t Gooi! Leuke is ook dat Brasserie Jan gewoon een aparte Brasserie is, die toevallig in Jan Tabak ligt. Echt een Brasserie en een verzamelplek voor het hele Gooi!
Michiel van Woerkom
Executive Chef
Michiel van Woerkom

Michiel van Woerkom (43) is de Executive Chef van Jan Tabak en hij zorgt dus voor alle gerechten die in Brasserie Jan geserveerd worden. Michiel deed ervaring op in tal van keukens waaronder restaurants met 1, 2 en zelfs 3 sterren! Na de opleiding begon Michiel bij Tante Koosje en 4 jaar later als souschef bij Soignee en hij vervulde diezelfde functie bij Paul Fagel in Het Arsenaal. In 2011 kwam Michiel binnen bij Jan Tabak en sinds januari 2017 is hij nu de Executive Chef van Jan Tabak.

Dit is de mooiste uitdaging tot nu toe. Door de recente renovatie en de komst van Brasserie Jan ben ik een nieuwe weg in geslagen waar ik vanaf dag 1 bij betrokken ben geweest. Werken met lokale leveranciers geeft toch altijd extra inspiratie maar vooral de mooiste producten!