Over ons

Het team in de keuken wordt aangevoerd door Executive Chef Michiel van Woerkom. Erik Huijbregts leidt zijn medewerkers aan de voorkant en Folkert van der Jagt heeft de supervisie over beide afdelingen als Food & Beverage Manager. 

Het stralende middelpunt van het gerenoveerde NH Jan Tabak

Bij binnenkomst in Jan Tabak kan u er niet omheen. Midden in het hart van het gebouw spettert de gerenoveerde Bar Toeback u tegemoet. Een heerlijke plek om voorafgaand aan uw bezoek aan Brasserie Jan of na afloop van uw diner, te genieten van een goed glas wijn, bekende cocktails of een kop koffie. Bij mooi weer raden wij u vooral aan om dit te doen op het mooiste terras van ’t Gooi. 

Brasserie Jan & NH Hotel Group

NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De hotels van NH Hotel Group zijn bekroond met de Zoover Award voor Beste Hotelketen in 2014, 2015 en 2016. 

Folkert van der Jagt
F&B Manager
Folkert van der Jagt

Folkert van der Jagt (40) is de F&B Manager van Jan Tabak en werkt er al 18 jaar. Begonnen als leerling in de keuken en na 9 jaren als Executive Chef nu eind verantwoordelijk voor alles op gebied van eten en drinken. Voor Folkert is Brasserie Jan in alles een nieuw begin: een nieuwe functie in een nieuw hotel. En dan Brasserie Jan als leukste uitdaging: 

Niets is leuker om met een nieuw team nu te werken aan een nieuwe toekomst! Ik ben gewoon super trots op hetgeen wij allemaal kunnen doen hier op dagelijkse basis. En daarin willen wij Brasserie Jan als het paradepaardje!
Erik Huijbregts
Assistent F&B Manager
Erik Huijbregts

Erik Huijbregts (39) is de assistent F&B Manager van Jan Tabak en ook al weer 7 jaar werkzaam voor Jan Tabak. Voor Jan Tabak werkte Erik 11 jaar bij NH Utrecht in diverse functies. Erik is naast gastheer van Brasserie Jan eigenlijk een beetje de archivaris van Jan Tabak en kent en verzamelt alle verhalen van vroeger. Voor Erik is Brasserie Jan vooral Jan Tabak waardig: 

Het is in het verlengde van dit mooie hotel absoluut passend bij de gehele sfeer. Met recht weer de huiskamer van ’t Gooi! Leuke is ook dat Brasserie Jan gewoon een aparte Brasserie is, die toevallig in Jan Tabak ligt. Echt een Brasserie en een verzamelplek voor het hele Gooi!
Michiel van Woerkom
Executive Chef
Michiel van Woerkom

Michiel van Woerkom (37) is sinds een half jaar de Executive Chef van Jan Tabak en hij zorgt dus voor alle gerechten die in Brasserie Jan geserveerd worden. Michiel deed ervaring op in tal van keukens waaronder restaurants met 1, 2 en zelfs 3 sterren! Na de opleiding begon Michiel bij Tante Koosje en 4 jaar later als souschef bij Soignee en hij vervulde diezelfde functie bij Paul Fagel in Het Arsenaal. In 2011 kwam Michiel binnen bij Jan Tabak en sinds januari is hij nu de Executive Chef van Jan Tabak.

Dit is de mooiste uitdaging tot nu toe. Door de recente renovatie en de komst van Brasserie Jan ben ik een nieuwe weg in geslagen waar ik vanaf dag 1 bij betrokken ben geweest. Werken met lokale leveranciers geeft toch altijd extra inspiratie maar vooral de mooiste producten!